Dobrane ze smakiem menu podnosi wagę każdej imprezy okolicznościowej.

Dom Weselny „Przy Patykach” oferuje specjały oparte na tradycji polskiej kuchni, nie stroni również od dań kuchni całego świata.
Dania podawane są na eleganckich zastawach stołowych dopasowanych do wystroju wnętrza.

Dom Weselny „Przy Patykach” proponuje zestawy skomponowane przez doświadczonych kucharzy, ale sugestie naszych klientów są bardzo mile widziane.

Nasze receptury są sprawdzone, produkty cechują się najwyższą jakością, co przekłada się na niepowtarzany smak naszych potraw.

 

 
 
 
 
 
 

Nasze potrawy tworzymy z myślą o tych, dla których jedzenie jest sztuką, a jego obecność stanowi o charakterze uroczystości.

Potrawy:

  • Przekąski koktajlowe (zimne, ciepłe)
  • Przekąski bankietowe
  • Smaczne przystawki, które uświetniają każde uroczyste przyjęcie (potrawy z mięs, ryby i owoce morza, potrawy wegetariańskie)
  • Sałatki (czyli zielono mi) – sałatki warzywne i surówki; sałatki z mięsem, wędlinami, rybami
  • Dania z grilla
  • Zupy i kremy
  • Desery
  • Stół staropolski
  • Pieczony prosiak

 

 

 
MENU
 
 
Obiad:
 
 
  • rosół z makaronem
  • ziemniaki
  • zestaw surówek
  • kotlet schabowy, schab z pieczarką, schab z serem, kotlet mielony, kotlet de volaille, kotlet drobiowy z serem i brokułą, bryzol wieprzowy i drobiowy, filet w migdałach, udko faszerowane, sztuka mięsa w sosie chrzanowym, sznycel z jajkiem, koperty ze schabu z mozzarellą i bazylią
 
 
Deser:
 
 
  • lody z sosem owocowym
 
 
Przykładowe dania gorące  w trakcie przyjęcia weselnego:
 
 
  • boeuf strogonow
  • wieprzowina z borowikami, ryż, warzywa z wody
  • udko faszerowane, frytki, surówka z kapusty pekińskiej
  • barszczyk czerwony z krokietem
  • karczek pieczony w sosie, kluski śląskie, kapusta zasmażana
  • flaki
 
 
Przystawki:
 
 
  • kaczka faszerowana
  • kurczak faszerowany
  • schab pieczony ze śliwką i morelą
  • karczek pieczony
  • karczek z grzybami
  • rolada z boczku
  • pasztet
  • udko w kokosie
  • skrzydełko w miodzie
  • galantyna z kurczaka
  • śledzie- trzy rodzaje
  • ryba po grecku
  • galaretka z nóżek
  • tatar z łososia
  • łosoś wędzony
 
 
Sałatki:
 
 
  • grecka
  • wiosenna
  • warstwowa z kapusty pekińskiej
  • z kabanosów
 
 
 
 
 
  • kawa
  • herbata
  • owoce
  • ciasto
  • napoje
 
 
KRÓTKO MÓWIĄC - GOTUJEMY Z PASJĄ I ZE SMAKIEM
 
 
 
 
     
Projekt i wykonanie:e-witryna.com Studio Grafiki i Reklamy, projektowanie stron www, grafika reklamowa, Łukasz Milczak© 2008
statystyka statystyki